Szereted az oldalam és támogatnál?

PATREON oldalam, egyfajta borravalóként, lehetőséget nyújt számodra, hogyha tetszik, amit csinálok és szereted a blogom, akkor segítheted a munkám, hogy a jövőben is folytathassam!

A PATREON (röviden) egy online alkotók számára létrehozott weboldal, amely egy közösségi támogatásra nyújt lehetőséget. Művészek, zenészek, alkotók, írók, bloggerek, youtuberek támogathatók havi rendszerességgel egy kiválasztott kis összeggel.

Fél évtized során a blog hivatásommá nőtte ki magát, ami azt jelenti, hogy minden időmet neki szentelem. Amit (férjem szerint feltétlen) tudni érdemes rólam, hogy a blogomon megjelenő bejegyzéseket, amely az ételfotózástól kezdve, a receptek és tartalom megírásán át, a weboldalam szerkesztésén keresztül, a kérdések és kommentek megválaszolásáig magában foglal mindent, saját magam készítem és koordinálom. A bejegyzésekben szereplő hiteles, pontos és igényes képi világú tartalomhoz tapasztalat, folyamatos tanulás és megfelelő technika által valósul meg.   Egy-egy blogposzt elkészítése 3-4 napot is igénybe vehet, de vannak esetek mikor ez lényegesen több a fent említett okok miatt. A megbízható és jó tartalomhoz idő kell.

Ez az oldal abban is óriási segítséget jelentene, hogy rég dédelgetett könyv-álmom megvalósulhasson. 🙂

IDE KATTINTVA megtalálhatod PATREON oldalam a további részletekkel együtt.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s