Keresés és hírlevél

desszert
Reklámok

Hírlevél



Reklámok

Keresés és hírlevél” bejegyzéshez 4ozzászólás

  1. Szia Hanna!
    Pár hónapja találkoztam Egerben édesanyáddal, amikor mesélt nekem a blogodról. Azóta már több bejegyzésedet és videódat is megnéztem, sőt egy receptet is kipróbáltam. Nagyon fincsi lett!
    Megmondom őszintén nem gondoltam volna hogy felnőve épp ilyen szerepet fogsz vállalni, de csak gratulálni tudok Neked! A legjobban a lelkesedés tetszik, látszik hogy élvezed amit csinálsz. Emellett persze szuperek a receptek és hozzájuk fűzött gondolatmenetek is nagyon érdekesek, stílusosak. Tudom nem sok közöm van hozzá hogy ilyen sikeres lettél, de azért mondhatom? hogy büszke vagyok rá hogy az óvónénid voltam!
    Sok sikert, boldogságot, jó egészséget kívánok Neked és családodnak!
    Zsuzsika óvónéni

    Kedvelik 1 személy

    1. Kedves Zsuzsika néni!
      Jaj annyira meghatódtam, itt örömködtem végig és még napokon keresztül is olvasás után! Köszönöm szépen a nagyon kedves üzenetet, úgy örülök.❤️ Szerintem én is meglepődtem volna kis ovisként, hogyha valaki akkor elmeséli, hogy felnőtt Hanna mit fog csinálni! Sosem gondoltam volna erre, a szereplés nem igazán volt az én műfajom, hosszú út vezetett idáig. Az ovis időszak nagyon kedves számomra, sok szép emlékem maradt meg, köszönöm a sok jót, amit ott kaptam és a jókívánságokat! Jó egészséget kívánok, sokszor ölelem Zsuzsika nénit!
      Puszi: Hanna 😊

      Kedvelés

  2. Kedves Hanna!
    Véletlenül találtam rád, mert éppen kovász készítés és kenyérsütés lázban égek.
    Nagyon tetszenek a videóid, ügyesen dolgozol a konyhában, megtaláltad azt, ami igazán érdekel.
    Gratulálok az elért eredményekhez! Hajrá, csak így tovább!
    Ottilia (volt Telekom dolgozó, ma már nyugdíjas)

    Kedvelés

Hozzászólás